Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Mer information

Hvordan ta vare på dine sølvsmykker med TI SENTO Milano

den 8 mars 2019
Her er noen tips til hvordan å ta vare på dine flotte sølvsmykker
Ti Sento Milano ringerSelv som det er fristende å ta på smykkene først, vent til du er ferdig å ta på eventuelle produkter, kremer, parfymer etc. Innimellom kan det være lurt å rense smykkene og der kan man godt bruke litt vann og såpe. Unngå å skrape borti harde overflater og vi anbefaler å la smykkene ligge hjemme om man skal trene eller ut i havet. Bruk gjerne en myk klut til å gå over smykkene dine og når de ikke bli brukt, legg de i en smykkeboks eller pose, helst et sted med lav luftfuktighet.

Ti Sento Milano smykker og gaveesker
-------------------------------------------
Generell fakta om TI SENTO Milano 

TI SENTO Milano var de første til å bruke gullsmedstandard på sølvsmykker. Alle TI SENTO Milano smykker er laget av sterling sølv (925). Dette betyr at 92.5% er rent sølv og 7.5% legeringer. Dess høyere prosent av sølv, dess mykere vil smykkene bli, så for å hindre skader og brudd blir øredobber og låser gitt litt ekstra stål. Alle deler designet med koblingsdeler er blitt loddet på alle tilkoblingselementer. Armbåndslåsene er spesielt designet for å forbli mer solid over tid.

For å gi smykkene litt ekstra skinn er alle smykkene blitt rhodiumbelagt. Rhodium vil også gi smykkene ekstra beskyttelse mot riper og naturlig misfarging. Smykkene som er gullbelagt, både gult og rosé, er laget med 18 karat gull som er 3 mikron tykk. Siden TI SENTO Milano er et sølvsmykke-merke er gullbelegget brukt som et designelement over sølvet. Vær varsom ved bruk av såper og andre kjemikalier når du bruker smykkene, spesielt med smykkene som er gullbelagt.
Ti Sento Milano Armbånd
Laddar
Laddar