Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Mer information

Bli klar for lange sommerdager med TI SENTO Milano

den 8 mars 2019
Med smykkenyhetene fra TI SENTO Milano er du klar for sommerens mange festligheter.
Med smykkenyhetene fra TI SENTO Milano er du klar for lange, deilige sommerdager. I farger som indigo blå, gult og turkis stråler du i solen enten det er ved bassengkanten eller utforsker en ny storby! Kolleksjonene Indigo Impressions og Poolside Reflections har også smykker i et gullbelagt slangeskinnsmønster, i tillegg til sine anerkjente sølvsmykker. Disse er helt i tiden og gir deg en litt ekstra luksuriøs og eksotisk følelse – du kan style slangeserien alene, mixe og matche med resten av kolleksjonen, eller om du liker et litt mer vågalt uttrykk, sett alle slangesmykkene sammen.
Enten du har en litt mer klassisk stil eller liker ett røffere utrykk, det er opp til deg hvordan du vil style dine TI SENTO Milano smykker da de alle passer perfekt sammen eller alene.


-------------------------------------------
Generell fakta om TI SENTO Milano 
TI SENTO Milano var de første til å bruke gullsmedstandard på sølvsmykker. Alle TI SENTO Milano smykker er laget av sterling sølv (925). Dette betyr at 92.5% er rent sølv og 7.5% legeringer. Dess høyere prosent av sølv, dess mykere vil smykkene bli, så for å hindre skader og brudd blir øredobber og låser gitt litt ekstra stål. Alle deler designet med koblingsdeler er blitt loddet på alle tilkoblingselementer. Armbåndslåsene er spesielt designet for å forbli mer solid over tid.

For å gi smykkene litt ekstra skinn er alle smykkene blitt rhodiumbelagt. Rhodium vil også gi smykkene ekstra beskyttelse mot riper og naturlig misfarging. Smykkene som er gullbelagt, både gult og rosé, er laget med 18 karat gull som er 3 mikron tykk. Siden TI SENTO Milano er et sølvsmykke-merke er gullbelegget brukt som et designelement over sølvet. Vær varsom ved bruk av såper og andre kjemikalier når du bruker smykkene, spesielt med smykkene som er gullbelagt.

Laddar
Laddar