Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Mer information

Gjør kvelden magisk med TI SENTO Milano

den 8 mars 2019
Glitre langveisfra i TI SENTO Milano sin nye kolleksjon Shimmering Lights.
Denne lekre kolleksjonen er en perfekt match for en kveld ute da smykkene er dekt av zirkona stener og delikat perlemor. Metallet kommer også i polert sølv, flettet sølv-mønster og perle-rosé så du kan enten velge mellom et feminint eller røft uttrykk. Kolleksjonen består også av en kompassformet underkolleksjon som du kan igjen style med resten av TI SENTO Milano sine delikate smykker.


-------------------------------------------
Generell fakta om TI SENTO Milano 

TI SENTO Milano var de første til å bruke gullsmedstandard på sølvsmykker. Alle TI SENTO Milano smykker er laget av sterling sølv (925). Dette betyr at 92.5% er rent sølv og 7.5% legeringer. Dess høyere prosent av sølv, dess mykere vil smykkene bli, så for å hindre skader og brudd blir øredobber og låser gitt litt ekstra stål. Alle deler designet med koblingsdeler er blitt loddet på alle tilkoblingselementer. Armbåndslåsene er spesielt designet for å forbli mer solid over tid.

For å gi smykkene litt ekstra skinn er alle smykkene blitt rhodiumbelagt. Rhodium vil også gi smykkene ekstra beskyttelse mot riper og naturlig misfarging. Smykkene som er gullbelagt, både gult og rosé, er laget med 18 karat gull som er 3 mikron tykk. Siden TI SENTO Milano er et sølvsmykke-merke er gullbelegget brukt som et designelement over sølvet. Vær varsom ved bruk av såper og andre kjemikalier når du bruker smykkene, spesielt med smykkene som er gullbelagt.
Laddar
Laddar