Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Mer information

Mix & Match og hvordan «Stacke» ringer

den 8 mars 2019
Et av nøkkelkonseptene til TI SENTO Milano er at man kan mixe og matche alle smykkene.
På denne måten kan man finne sin egen stil og uttrykk til enhver anledning. Kombiner flere kjeder med forskjellige anheng, øre-charms, ringer og armbånd i forskjellige farger og former. TI SENTO Milano er et geni når det kommer til å designe ulike charms, kjeder, anheng og elementer som kan byttes ut etter ditt humør.

Et populært konsept er såkalt «stacking» av ringer. Her har du endeløse kombinasjoner og har derfor muligheten til å personalisere stilen. Velg fire, fem ringer, gjerne i litt tynnere stiler så du får plass til alle på fingeren din. Du kan velge ringer i samme farger, men med ulike designelementer eller finn frem din kreative side og lag din egen variant.


-------------------------------------------

Generell fakta om TI SENTO Milano 

TI SENTO Milano var de første til å bruke gullsmedstandard på sølvsmykker. Alle TI SENTO Milano smykker er laget av sterling sølv (925). Dette betyr at 92.5% er rent sølv og 7.5% legeringer. Dess høyere prosent av sølv, dess mykere vil smykkene bli, så for å hindre skader og brudd blir øredobber og låser gitt litt ekstra stål. Alle deler designet med koblingsdeler er blitt loddet på alle tilkoblingselementer. Armbåndslåsene er spesielt designet for å forbli mer solid over tid.

For å gi smykkene litt ekstra skinn er alle smykkene blitt rhodiumbelagt. Rhodium vil også gi smykkene ekstra beskyttelse mot riper og naturlig misfarging. Smykkene som er gullbelagt, både gult og rosé, er laget med 18 karat gull som er 3 mikron tykk. Siden TI SENTO Milano er et sølvsmykke-merke er gullbelegget brukt som et designelement over sølvet. Vær varsom ved bruk av såper og andre kjemikalier når du bruker smykkene, spesielt med smykkene som er gullbelagt.
Laddar
Laddar