Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Mer information

Alle TI SENTO Milano smykker er laget av sterling sølv (925). For å gi smykkene til TI SENTO Milano litt ekstra skinn er alle smykkene blitt rhodiumbelagt. Rhodium gir smykkene ekstra beskyttelse mot riper og naturlig misfarging. Smykkene som er gullbelagt, både gult og rosé, er laget med 18 karat gull som er 3 mikron tykk. Siden TI SENTO Milano er et sølvsmykke-merke er gullbelegget brukt som et designelement over sølvet. Vær varsom ved bruk av såper og andre kjemikalier når du bruker smykkene, spesielt med smykkene som er gullbelagt.

Tips til vedlikehold og rengjøring av TI SENTO Milano smykker


For at smykkene dine skal bevare det flotte skinnet som et nytt smykke har burde de behandles med varsomhet, her er noen tips:

Påfør håndkrem, bodylotion, sminke, parfyme og hårspray først og smykkene dine til sist. 
Da unngår du at smykkene bli utsatt for kjemikalier som kan missfarge eller ødelegge smykkene.
 
Ta av deg smykkene før du dusjer eller bader.
Ved bruk av såpe kan det legge seg som et lite belegg over smykkene slik at de mister glansen og ser matte ut. Sterk såpe kan også føre til misfarging av f.eks. perler, stener, lær og lignende.

Ikke bruk smykker når du bader eller steder med klorvann.
Klorvann kan reagere med smykkene slik at de kan misfarges eller til og med bli skadet.

Ta av smykkene før du trener/fysiske aktiviteter
Ta av smykkene før du begynner med fysisk arbeid eller sportslige aktiviteter for å forhindre skader som riper, hakk, eller at smykket hekter seg fast i noe.

En fin huskeregel:
Smykker 

 – det siste du tar på deg 
om morgenen.

– det første du tar av 
før du legger deg.

Oppbevaring av smykker 

Alle smykker bør oppbevares adskilte slik at de ikke skraper hverandre opp, helst i en smykkeboks eller smykkepose og plasser den i et område med lav luftfuktighet. Sølvsmykker er spesielt utsatt for misfarging ved kontakt med luft/fuktighet. Smykker med organiske smykkestener som perler, koraller, rav osv. bør derimot ikke oppbevares lufttett da de trenger å "puste".

Vask og vedlikehold av smykker

Smykker krever forskjellig vask og vedlikehold avhengig av hvordan materiale smykket er laget av. Bruk gjene en myk klut til å polere sølv smykkene dine. 
Om TI SENTO Milano 
Ti Sento Milano er et smykkemerke som skaper dristige, romantiske, feminine smykker av sølv. All design er in house, og er kreert av Ti Sentos egne designere. TI SENTO Milano var de første til å bruke gullsmedstandard på sølvsmykker. Alle TI SENTO Milano smykker er laget av sterling sølv (925). Dette betyr at 92.5% er rent sølv og 7.5% legeringer. Ved høyere prosent av sølv, jo mykere vil smykkene bli, så for å hindre at smykkene kan lett bøyes eller skader blir øredobber og låser gitt litt ekstra stål i. Alle deler designet med koblingsdeler er blitt loddet på alle tilkoblingselementer. Armbåndslåsene er spesielt designet for å forbli mer solid over tid.


Laddar
Laddar